وب سایت شرکتی یا Corporate website به سایت هایی گفته می شود که مختص شرکت ها می باشد. شما در این فضا به معرفی محصولات و خدمات خود می پردازید. از ویژیگی مهم آن می توان به روزسانی سریع و آسان فعالیت شرکت اشاره کرد. شما از این طریق می توانید مستقیم با مشتریان خود ارتباط برقرار کنید.
هدف اصلی این سایت معرفی محصولات و خدمات می باشد. به عبارتی می تواند بهترین راه برای تبلیغات باشد و از همین کانال به جلب اعتماد مخاطبان خود بپردازید. حرفه ای بودن سایت شما می تواند برگ برنده شما در رقابت با رقبا شما باشد.
اهمیت داشتن سایت شرکتی برای شرکت ها به حدی می باشد که عدم وجود آن می تواند جایگاه شما را در بین رقبا پایین آورد. به طوری که اکثر افراد امروزه برای ارزیابی شرکت به سمت اینترنت می روند و با چند دقیقه وقت گذاشتن، کیفیت کار شما را ارزیابی می کنند.
ساخت یک سایت تراز اول می تواند دید مخاطبین را نسبت به شما بالاببرد. به نوعی می توان گفت که کیفیت سایت شما نمایان کننده کیفیت فعالیت شما می باشد. در پایین به فاکتورهایی می پردازیم که می تواند با رعایت آن یک سایت شرکتی تراز اول ایجاد کنید.
یک سایت شرکتی می تواند بستری برای ارائه خدمات و فعالیت شما و برای تجارت مستقیم باشد. باید در هر صورت شما به صورت شفاف در صفحات اول بیان کنید که این سایت به چه منظور راه اندازی شده است. بر همین اساس کاربر بعد از ورود به سایت می تواند متوجه شود که کسب و کار شما می تواند پاسخگوی آن فرد باشد یا نه.
براساس همین شما باید یک تجربه کاربری مناسب برای کاربران خود برگزینید. به نوعی بتوانید کاربران وارد شده به سایت در مسیر دلخواه خود که هم شما و هم آن ها را به جایگاه مناسبی می رساند، سوق دهید.
نام دامین، نام سایت شما می باشد و برای ورود به سایت باید از طریق همین نام و آدرس وارد شویم. برای همین منظور نکاتی را در زیر بیان می کنیم تا بتوانید شما به راحتی یک انتخاب دامین درستی داشته باشید.
از کلماتی استفاده کنید که دارای چندین ظاهر نباشد و به صورت راحت هر کسی نحوه نوشتن آن را بداند. سعی کنید نام دامین کوتاه استفاده کنید، تا راحت تر در ذهن بماند و راحت بتوان نوشت. انتخاب دامنه مناسب با فعالیت و منطقه جغرافیایی فعالیت شما می تواند شما در موفقیت پیش بندازد.
از اعداد و خطوط فاصله کمتر استفاده کنید، چون به یاد آوردن اعداد می تواند سخت باشد. از عبارت قشنگ و به یادماندنی استفاده کنید تا در خاطر بماند. بعد از اینکه دامنه مناسبی را انتخاب کردید باید آن را به ثبت برسانید.
هر وب سایتی باید دارای یک هاست باشد. این هاست باعث می شود تا تمام داده های مربوط به سایت خود را در آن ذخیره کنید، تا مردم در هر زمانی به آن دسترسی داشته باشند.
اگر نمی خواهید هزینه زیادی در این رابطه انجام دهید باید از هاست مشترک استفاده کنید. در این حالت شما یک سرور را با سایت /های دیگر به اشتراک می گذارید. در نتیجه هزینه کمتری برای هاست سایت خود پرداخت می کنید. اما اگر بخواهید از هاست اختصاصی بهره ببرید باید مسلماً هزینه بیشتری تقبل کنید. البته شما در این شرایط دیگر دغدغه کاهش سرعت ندارید.
یکی از مهم ترین شرط هایی که باید در وبسایت شرکتی رعایت کنید بیان فعالیت شما به صورت واضح است. یعنی افراد با ورود به سایت شما از نوع فعالیت شما آگاهی پیدا کنند. به عبارت دیگر صفحاتی که افراد با آن مواجه می شوند معرفی کاملی از فعالیت و سایقه شما بیان کند.
شما برای دیده شدن و برتری بر رقبا باید به تولید محتوا و سئو قوی بپردازید. شما برای تولید محتوای قوی باید از یک سری ابزارهای مناسب با آن بهره ببرید. این ابزارها شما را به حالتی که گوگل مناسب می داند نزدیک می کند.
از طرفی باید وضعیت سایت شما از نظر سئو نیز در حالت مطلوبی قرار داشته باشید تا بتوانید در رتبه های اول نتایج گوگل قرار گیرید. در این حوزه شما باید برای کاربران خود ارزش آفرینی کنید. تا کاربران با ورود به سایت شما در آن زمان زیادی را طی کند و از نظر گوگل محبوب کاربران باشد.
اگر در سایت خود قصد این را دارید که تجارت مستقیم انجام دهید باید از فناوری مناسبی استفاده کنید. به عبارت دیگر باید برای فروش خدمات یا محصول خود باید از بستری استفاده کنید تا این مراحل به راحتی و مناسب طی شود.
همه شرکت ها برای اینکه دچار مشکل نشوند باید فعالیت های خود را به روز کنند. یکی از مهم ترین کارها در همین راستا داشتن سایت های با کیفیت می باشد. همانطور که بیان شد داشتن سایت شرکتی برای همه شرکت ها و موسسات در حال حاظر بسیار لازم می باشد.